Ko je trenutno na forumu
Imamo 13 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 13 Gosta :: 1 ProvajderNema
[ Videti svu listu ]
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 214 dana Čet Mar 08, 2012 1:46 pm
Statistike
Imamo 7990 registrovanih korisnikaNajnoviji registrovani član je jovana 79 dzufic
Naši korisnici su poslali ukupno 9680 članaka u 952 teme
Razmena banera

Ukoliko ste zainteresovani za razmenu banera ili da postavite oglas, javite se!
sumadijskicvet@gmail.com

UKRASNO DRVECE I ZBUNJE
Strana 1 od 3 • Delite •
Strana 1 od 3 • 1, 2, 3 
UKRASNO DRVECE I ZBUNJE
Evo za pocetak japanski javor,lako se razmnozava potapanjem g
rancica.
rancica.
snezana- Cvećar

- Broj komentara: 60
Poeni: 70
Registration date: 19.09.2009
Re: UKRASNO DRVECE I ZBUNJE
Snežo , šta ti je ovo crveno ? Mnogo je lepo... Ć... 

Lanisi- Iskusan cvećar

- Broj komentara: 168
Poeni: 183
Registration date: 09.10.2009
skinula sam sa neta ali neznam kako se zove,poslala sam slike u neke rasadnike ali ni oni nisu znali,saznacu nekako,i meni se svidja.

snezana- Cvećar

tu biljku sam vidjao ali mislim da je crvena samo pred jesen

pera- Cvećar početnik

- Broj komentara: 44
Poeni: 51
Registration date: 21.08.2009
i ja to isto mislim,desavalo mi se da vidim biljku na netu koja je crvena a kada je porucim stigne mi zelena biljka,ali sigurno znam da je ukrasna japanska sljiva cele godine tamno crvena,a ako se redovno orezuje formira veliko zbunasto drvo,japanski javor postoji i u crvenim varijatetima,ali negde sam videla drvo koje cele godine ima zuti list i nisam jos saznala kako se zove,zbun berberis postoji crveni i tamno crveni,ja za ovu biljku nisam sigurna ali listovi mi jako lice na crveni berberis.

snezana- Cvećar

na gornjim slikama nalazi se lovorvisnja,moze da raste kao grm a moze i kao ziva ograda,lako se zili i brzo raste,ima tamni kozni list i zimzelena je tokom cele godine,dovoljno je reznice potopiti u pesak na jesen i na prolece vec imate oziljenu sadnicu,orezuje se na prolece i jesen,cveta prelepim belim cvetovima.

snezana- Cvećar

Zaista je prelepa i ta lovorvišnja .U jednom momentu ono gore mi je ličilo na neki japanski crveni javor ,ako nisam promašila ime . Pogledaću i ja po net-u . Kada sam gledala odredjene sajtove odgajivača ruža našla sam i žive ograde. Gaje i to ...videćemo ... Ćao !

Lanisi- Iskusan cvećar

japanska ukrasna sljiva,listopadno drvo,u kombinaciji sa zelenolisnim i zutolisnim drvecem daje dvoristu jesenji izgled preko cele godine.

snezana- Cvećar

zuto drvo za koje neznam kako se zove ni gde mogu da ga kupim,a bas mi nedostaje u kolekciji.

snezana- Cvećar

Auu... šta meni Snežo sve ne dostaje ...
Jedna lepa baštica i vrt a tu dolazi i kućica...malko više para ... skromno aaa !
Podavih moje sa količinom bilja i drveća po kući tj. stanu
. Sva sreća pa i oni vole .
Ne bi mi verovala šta sve može da stane u stančić . Dobro i terasa, zaboravih na nju.Lako je leti ali zimi... treba biti stručnjak smestiti svo cveće koje ide unutra. Do pre pola godine imala sam oko 200 kom. saksija . Pa kada je toliko naraslo morala sam da poklonim .
Kada vidim sve ovo šta ima od slika hoću da umrem . Odmah počnem da razmišljam gde bih mogla da stavim ... ludo ,a ?!
Ć...
Ps: Divna je ta Japanska šljiva . To mogu kumi da predložim , ona ima kuću... a isto je blesava kao ja.
Jedna lepa baštica i vrt a tu dolazi i kućica...malko više para ... skromno aaa !
Podavih moje sa količinom bilja i drveća po kući tj. stanu
. Sva sreća pa i oni vole .Ne bi mi verovala šta sve može da stane u stančić . Dobro i terasa, zaboravih na nju.Lako je leti ali zimi... treba biti stručnjak smestiti svo cveće koje ide unutra. Do pre pola godine imala sam oko 200 kom. saksija . Pa kada je toliko naraslo morala sam da poklonim .
Kada vidim sve ovo šta ima od slika hoću da umrem . Odmah počnem da razmišljam gde bih mogla da stavim ... ludo ,a ?!
Ć...

Ps: Divna je ta Japanska šljiva . To mogu kumi da predložim , ona ima kuću... a isto je blesava kao ja.

Lanisi- Iskusan cvećar

a ja bih sve dala da imam sobno cvece,ali ja veci deo zime sam na terenu pa ne grejem kucu kada nisam tu,tako da ja mogu za sada na sobno cvece da zaboravim,ali imam dosta bastenskog i volim trajnice.

snezana- Cvećar

Šteta ...ali ako ti nije minus u kući mogla bi da gajiš kaktuse i sukulente ako voliš. Ima jako lepih primeraka koji znaju da jako lepo cvetaju i imaš vrste koje trpe minus 6 stepeni do minus 8.
Znam da je kuća hladnija od stana ali se ti raspitaj. Pa ako ti se nešto svidja možeš jako lepo da ukrasiš i unutrašnjost.
Ćao !!!
Znam da je kuća hladnija od stana ali se ti raspitaj. Pa ako ti se nešto svidja možeš jako lepo da ukrasiš i unutrašnjost.
Ćao !!!

Lanisi- Iskusan cvećar

Strana 1 od 3 • 1, 2, 3 
Strana 1 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

» Petunije (Petunia)
» Muškatle (Pelargonium)
» Saksije za rasad